Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Sleeweg 9 in Oosterwolde 8431 NN

Sleeweg 9

8431 NN Oosterwolde
Vraagprijs € 449.000,- k.k.
0516-481717

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 667 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Op bedrijventerrein van Oosterwolde, op goed locatie nabij ontsluitingsweg N381 en gelegen tegen het Ecomunitypark, bieden wij aan dit zeer verzorgde en goed uitgevoerde bedrijfsobject met ruime bedrijfshal/ werkplaats en kantoren. Het object is gebouwd op een perceel eigen grond van ca. 1912 m2. De...
Lees meer

Omschrijving

Op bedrijventerrein van Oosterwolde, op goed locatie nabij ontsluitingsweg N381 en gelegen tegen het Ecomunitypark, bieden wij aan dit zeer verzorgde en goed uitgevoerde bedrijfsobject met ruime bedrijfshal/ werkplaats en kantoren. Het object is gebouwd op een perceel eigen grond van ca. 1912 m2. De bedrijfshal heeft een oppervlakte van 600 m2.

Indeling
Begane grond: Centrale ingang/ ontvangsthal met trapopgang naar 1e verdieping, meterkast, kantoorruimte/ showroom, hal voorzien van wastafel met warm/koud water, modern toilet met hangcloset, toiletruimte met urinoir, werkkast/ stookkast voorzien van 2x Remeha Avanta H.R. combiketel, vloerverwarming unit/ verdeler kantoorruimte begane grond, kantine voorzien van nette rechte keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur, bedrijfshal met overhead deur;
1e verdieping: Overloop met vide, kantoorruimte van ca. 38 m2, kantoorruimte met zicht op werkplaats (oppervlakte ca. 38 m2).

Bijzonderheden
Het object is goed geisoleerd. De begane grond is geheel voorzien van vloerverwarming met een aparte verdeler voor de kantoorruimte en werkplaats in combinatie met 2x een C.V. installatie. De grote raampartij bij zowel de kantoorruimte als werkplaats, geven voldoende licht voor een prettige werksfeer. De kantoorruimte is uitgevoerd met een PVC vloer.

De bedrijfshal, voorzien van lichtstraat, heeft een oppervlakte van 500 m2, is uitgevoerd met vloerverwarming en afgewerkt met een gietvloer voorzien van vloeistofdichte coating. De hal heeft een vrije hoogte van ca. 5,87 m en heeft een vrije overspanning van ca. 20 x 25 mtr. Aan de achterzijde is een elektrisch bedienbare overhead deur geplaatst (lxb= 4x4 mtr).

Het terrein is volledig verhard met H-klinkers, voorzien van straatkolken, omheind met hekwerk en gaas en afgesloten middels een robuust schuifhekwerk. Rondom het gebouw zijn grindbakken aangebracht voorzien van siergrind. Aan de slootzijde is het terrein voorzien van betonnen keerwanden ter voorkoming van het weglopen/ instorten van het terrein richting de sloot. In het perceel zijn diverse loze leidingen aangebracht om het terrein te kunnen voorzien van bijvoorbeeld verlichting, camerabewaking of het elektrisch bedienbaar maken van het schuifhekwerk.

Locatie
Het object is gelegen op een goed bereikbare locatie. Ontsluitingsweg N381 is op zeer korte afstand bereikbaar en biedt een goede ontsluiting in alle richtingen (Drachten A7, Beilen A28, Wolvega, Groningen). Er is voldoende parkeer gelegenheid op eigen terrein.

Bestemming
Op het perceel rust de bestemming 'Bedrijventerrein'. Er mogen bedrijven gevestigd worden tot en met categorie 4.1. De maximale bebouwing is 80%. Op dit moment is ca. 49% van het terrein bebouwd.

Bent u op zoek naar een perfect afgewerkt bedrijfsobject welke voldoet aan alle eisen van de huidige tijd? Maak dan een afspraak voor bezichtiging.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 449.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2011 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 667 m² Perceeloppervlakte 1912 m² Vrije hoogte 587 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 500 m² Oppervlakte kantoorruimte 167 m² Diversen Locatie toelichting Object is gelegen op goede locatie nabij oprit/ afrit N381, aansluitend op A7, A28. Goede ontsluiting richting Assen, Drachten, Groningen, Wolvega. Centrale ligging in hart van drie Noordelijke provincies. Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Logistieke functie
Ja
Prijs
€ 449.000,-
BTW belast
Ja
Oppervlakte
500 m²
Vrije hoogte
587 cm
Vrije overspanning
19 m
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
167 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
BTW belast
Ja
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
1912 m²
Uitbreidingsmogelijkheid
929 m²
BTW belast
Ja
Route van naar Sleeweg 9, 8431 NN Oosterwolde

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.