Mijn favorieten

Aankoop

Aankoop van een woning
Wij adviseren u bij de aankoop van een woning, wij waarschuwen u voor eventuele risico’s.
Wij trekken, in overleg met u, een deskundige aan, indien er sprake zou kunnen zijn van
bouwkundige onduidelijkheden, houtworm en dergelijke.
Wij kunnen uw woonwensen met behulp van de computer toetsen aan het aanbod dat dagelijks binnenkomt via het NVM net.
Wij hebben contact met makelaars die lid zijn van andere makelaarsverenigingen en ons hun aanbod ten allen tijde doorgeven.
Wij begeleiden u door de aankoopfase, plegen de onderhandelingen en begeleiden u tot en met de notaris, en staan ook daarna tot uw dienst.

Deeldiensten bij aankoop van een woning.

U heeft zelf al een woning gevonden maar u wilt onze hulp bij onderhandeling?
In dat geval gaan wij samen met u de woning nogmaals bezichtigen, wij brengen een advies aankoopprijs naar u uit en treden in onderhandeling met de verkoper. Uiteraard adviseren wij u ook betreffende de zg. ontbindende voorwaarden, denk aan voorbehoud financiering, Nationale hypotheekgarantie etc.
Deze dienstverlening is inclusief  kadastraal en gemeentelijk onderzoek, onderhandelingen, doornemen en begeleiden koopovereenkomst, inspectie van de woning voor de notariele overdracht en tenslotte de overdracht.
Vraagt u vrijblijvend naar ons scherpe tarief.

U wilt dat wij een woning voor u zoeken?
Wij nemen u op in het NVM zoeksysteem, raadplegen collega- makelaars , zowel de NVM makelaars als de  LMV makelaars ,  wij houden u voortdurend op de hoogte van de nieuw binnen gekomen objecten.
Wij maken de afspraken voor de bezichtigingen en gaan met u de woningen bekijken.
Bij het vinden van de geschikte woning gaan wij voor u onderhandelen met de verkoper, wij plegen kadastraal en gemeentelijk onderzoek . Wij nemen alle bijzonderheden met u door en bespreken met alle partijen de ontbindende voorwaarden ( financiering en NHG etc), wij controleren of alle afspraken goed in de koopovereenkomst worden opgenomen.
Tenslotte dragen wij zorg voor de inspectie en overdracht bij de notaris.
Vraagt u vrijblijvend naar ons scherpe tarief.

U wilt advies over de aankoopsom van de woning die u zelf reeds heeft gevonden?
Wij bekijken de woning eenmalig, stellen de aankoopsom vast en geven u binnen 1 werkdag zowel mondeling als per mail een verslag met een prijsadvies en een biedadvies.
Vraagt u vrijblijvend naar ons scherpe tarief.

 

 

 

Reactie van een van onze klanten:

 

 

 

Ik heb Jorrin ingehuurd als aankoop makelaar voor mijn woning en ben hier zeer tevreden over, Hij respecteerd mij als klant, maar is op de juiste manier kritisch naar mij toe in het aankoopproces.
Het aankoop proces ging door de pro-actieve houding van Jorrin in mijn ogen vanzelf. Ik heb veel aan hem gehad en ik zal hem zeker weer benaderen voor soortgelijke situaties.
Naast de aankoop van mijn nieuwe woning is hij in de tijd van recessie ook in staat geweest mijn vorige woning te verkopen, mooie van deze situatie was de tevredenheid van de kopende én de verkopende partij.”
 

Edwin Mekenkamp, Haulerwijk

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen