Mijn favorieten

Uw droomhuis gevonden en nu...

 

U heeft uw droomhuis gevonden en staat door de snel verbeterende woningmarkt onder druk. Wordt de woning voor mijn neus weg verkocht, moet ik de vraagprijs bieden, zijn er bouwkundige gebreken of wordt mijn uitzicht in de toekomst verpest door nieuwbouw, is de verkoopmakelaar wel eerlijk? Dit zijn een paar kleine punten welke spelen bij de aankoop van een woning en toch erg belangrijk.

 

Aankoopbegeleiding

 

Bos & Mulder is voor u de aangewezen partij om uw aankoop te verzorgen. Wij verzorgen jaarlijks diverse aankopen en weten als geen ander wat er speelt op de woningmarkt. Als verkoopmakelaar en taxateur zijn wij de specialist die u precies kan vertellen wat de woning waard en is en hoe de onderhandeling gevoerd moet worden. Samen met u bekijken wij de woning van A tot Z, sporen eventuele bouwkundige gebreken op, bekijken voor u het bestemmingsplan en rechercheren de woning op juridisch gebied. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u de woning met onze begeleiding vertrouwd aankopen.

 

Onderzoeksplicht

 

Belangrijk bij de aankoop van een woning is de juridische onderzoeksplicht. Een koper heeft de plicht om goed onderzoek te doen naar de onderhoudstaat van de woning en juridische bepaaldheid. Bij een wat oudere woning kan er niet zomaar worden aangenomen dat alles in goede staat is en kan men verwachten dat er gebreken of toekomstige gebreken aanwezig zijn. Wordt hier door de koper geen goed onderzoek naar gedaan, dan kan verkoper hiervoor niet zomaar aansprakelijk worden gesteld. Kosten van herstel zijn dan voor rekening van koper wat voor enorme teleurstellingen kan zorgen. Met behulp van een aankoopmakelaar kunt u dit risico tot het minimum beperken en stuurt de aankoopmakelaar op de mededelingsplicht van verkoper om uw aansprakelijkheid te minimaliseren.

 

...Mogen wij uw 'Droomhuis' aankopen...

 

... dan bieden wij een volledige en vertrouwde aankoopbegeleiding voor een standaard lage courtage en kunnen voor u duizenden euro's besparen. U krijgt altijd eerlijk en deskundig advies! Bent u al met een aankoop bezig, maar twijfelt u over bepaalde zaken, neem dan contact op en wij staan u graag vrijblijvend te woord. Bel een medewerker van ons team of vul het contact formulier in.

 

 

Reactie van een van onze klanten:

 

Ik heb Jorrin ingehuurd als aankoop makelaar voor mijn woning en ben hier zeer tevreden over, Hij respecteerd mij als klant, maar is op de juiste manier kritisch naar mij toe in het aankoopproces.
Het aankoop proces ging door de pro-actieve houding van Jorrin in mijn ogen vanzelf. Ik heb veel aan hem gehad en ik zal hem zeker weer benaderen voor soortgelijke situaties.
Naast de aankoop van mijn nieuwe woning is hij in de tijd van recessie ook in staat geweest mijn vorige woning te verkopen, mooie van deze situatie was de tevredenheid van de kopende én de verkopende partij.”
 

Edwin Mekenkamp, Haulerwijk

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring