Mijn favorieten

Styling

 Verkoopstyling

Rust, reinheid en ruimte.
 Om je huis goed te verkopen is het belangrijk het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor een zo groot mogelijke doelgroep. Hoe meer mensen je huis leuk vinden hoe hoger de kans op een goed bod.
Bij verkoopstyling is het niet de bedoeling fouten en oneffenheden te verdoezelen maar juist de positieve kanten van het huis te benadrukken.
Als er in een huis nog veel moet gebeuren, niet alleen qua onderhoud maar ook esthetisch ( en deze conclusie trekken kijkers al gauw) is dat een reden om minder te bieden dan voor verkoper de bedoeling is, of kijken mensen al met een negatief beeld naar de rest van het huis.
Elk minpuntje wordt dan uitvoerig overwogen, berekent en onthouden.
Het lijkt voor veel mensen tijd en geld verspilling, hun huis op te knappen voor de verkoop. Je gaat er immers toch uit binnenkort.
Die tijd en geld kun je beter inversteren in je nieuwe huis, denken velen.
Maar het doel is een snelle verkoop van je huis, waar je ook nog wat aan overhoudt. Je hebt er in de loop der jaren immers je ziel en zaligheid ingestopt om er wat moois van te maken. Een perfecte presentatie is  cruciaal  om je woning in het grote aanbod eruit te laten springen. Het spreekt voor zich dat het huis en de tuin er piekfijn uit moeten zien op het moment van bezichtiging, maar het opruimen van de vaat en het snoeien van de heg allen is zeker niet voldoende.

Verkoopstyling is het sleutelwoord.
Als je een weekend en hooguit ( in ernstige gevallen) 1 % van de vraagprijs zou besteden aan het opleuken van je huis, krijg je waar  voor je geld. Het huis wordt sneller verkocht voor een betere prijs. En zeg nou zelf, wat is 2500 euro op een bedrag van 250.000 bevoorbeeld? De aspirant-koper biedt waarschijnlijk 10-20.000 euro minder als hij het zelf moet verbouwen. Reken maar uit!

Kleren maken de man, luidt het gezegde , maar een aangeklede woning staat als een huis!

Wij hebben , indien gewenst, een team beschikbaar dat voor u schildert, klust, schoonmaakt en inricht!

Met dank aan Femke Apontoweil
Schrijfster van het boek: Verkopen? Stylen! 
Uitgeversmaatschappij Ad.Donker bv    ISBN 9789061006268
zie ook:  http://www.koozi.nl/
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen