Mijn favorieten

Taxaties

Onze taxaties zijn goed, snel en goedkoop!!!
Goed
De kwaliteitseisen van onze organisatie en onze taxateurs liggen hoog . Alle professionele en erkende taxateurs zijn gecertificeerd, en alle taxatierapporten kunnen gebruikt worden bij iedere geldverstrekker. De rapporten worden opgesteld conform de laatste modellen woningfinanciering, vastgesteld door het Centrale Hypothecair Fonds in samenwerking met de brancheverenigingen van de NVM.

Snel
Het is mogelijk om uw taxatierapport binnen 48 uur na aanvraag te ontvangen.

Goedkoop
De tarieven van een taxatierapport verschillen. Dit is afhankelijk van het soort taxatierapport u nodig heeft. Indien u een financieringsaanvraag heeft gedaan onder Nationale Hypotheek Garantie (NHG), dan is er altijd een gevalideerd taxatierapport nodig. Het taxatierapport dient dan gevalideerd te worden door een onafhankelijk instituut als het NWWI, Taxateurs Unie etc. Deze validatie instituten brengen kosten in rekening voor het valideren van het taxatierapport.

Heeft u een taxatierapport nodig, neem dan contact met ons op voor het uitbrengen van een offerte.


NWWI gevalideerd taxatierapport


  
Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.


Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen