Mijn favorieten

Onze medewerkers

Makelaardij Bos en Mulder

Jorrin Mulder
Jorrin Mulder
Register Makelaar/ taxateur/ mediator
Mijn naam is Jorrin Mulder en in 1980 geboren in Haulerwijk waar ik nog steeds woonachtig ben. Ik ben getrouwd en heb twee prachtige kindjes rondlopen. In mijn vrije tijd renoveer ik samen met mijn zwager een antieke motorsleepboot, en beoefen ik al jaren Kyokushin Kai Karate. Na de basisschool heb ik LTS bouwkunde C/D niveau gevolgd en daarna korte periode werkzaam geweest in de bouw. Hierna ben ik beroepsmilitair geweest en heb ik 4 jaar op zee gezeten bij de Technische Dienst van de Koninklijke Marine, waar ik tevens mijn opleiding Makelaar/ taxateur heb afgerond. Inmiddels ben ik ca. 15 jaar Gecertificeerd en Beëdigd Register Makelaar/ Taxateur en ben zelfstandig geworden in 2005 onder de naam Makelaardij J.J. Mulder. Momenteel ben ik directeur bij Makelaardij Bos & Mulder en houdt mij voornamelijk bezig met woningen in het landelijk gebied in Zuidoost Friesland, zowel op het platteland als in de bijbehorende dorpen. Dit houdt niet alleen de verkoop van boerderijtjes in, maar ook bijvoorbeeld van de tussenwoningen 2/1 kapwoningen etc. in een van de dorpen. Ik ben aangesloten bij de NVM en onderhoudt regelmatig contacten met andere makelaars, zodat we voortdurend op de hoogte zijn van de woningen die in deze regio in de verkoop zijn en komen. Naast makelaar ben ik Register Mediator en geaccrediteerd familie Mediator, waar ik zo nu en dan scheidingen, burenruzies en arbeidsconflicten begeleid. Ik houd van een eerlijke, transparante en nuchtere aanpak.
Marion Bos
Marion Bos
Makelaar
Ik ben Marion Bos en ruim 25 jaar makelaar in de bijzonder mooie omgeving rond Bakkeveen en Beetsterzwaag. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te paard in de bossen te vinden. Wij wonen al 30 jaar in Wijnjewoude op een heerlijke plek. Onze kinderen zijn hier opgegroeid en nu komen onze kleinkinderen bij ons kippetjes voeren en paardjes aaien. Ik ben de grondlegger van Makelaardij Bos en ben in 2010 samen gegaan met Makelaardij J.J. Mulder.
Petra Punter
Petra Punter
Commercieel Medewerker Binnendienst / Assistent Makelaar in opleiding
Vanaf eind 2016 werkzaam bij Makelaardij Bos&Mulder, Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben ik het eerste aanspreekpunt van het kantoor en ondersteun ik de makelaar dagelijks met veel plezier bij zijn werkzaamheden. Denk hierbij aan correspondentie verzorgen, overeenkomsten opstellen, afspraken inplannen etc.