Mijn favorieten

Woning verkopen

Uw woning verkopen doet u niet iedere dag. Gemiddeld verhuist een Nederlander eens in de zeven jaren. Het is daarom verstandig  voor deze belangrijke beslissing een verkoop makelaar in de arm te nemen. 

Bos & Mulder  kan voor u fungeren als verkoopmakelaar en u begeleiden bij één van de belangrijkste beslissingen van uw leven. Wij hebben jarenlange ervaring in verkoop van woningen, van tussenwoning tot royale vrijstaande woonboerderijen in het buitengebied.

 

Mogen wij uw woning voor u verkopen...

 

... dan verzekert u zich van een professionele en persoonlijke samenwerking, doelgericht maatwerk en een unieke presentatie met de nieuwste technieken op het gebied van woningfilm en internetpresentatie. Met onze marketingtools hebben we een beter inzicht in de zoekers op de woningmarkt en kunnen we inzichtelijk maken hoeveel zoekers er op de markt actief zijn voor uw woning.

Wat kunt u verwachten van Bos & Mulder

 

1.  Kopers matchen en benaderen

 

Met iedere kijker of geïnteresseerde die contact heeft met ons kantoor, wordt een korte vragenlijst doorgenomen waar wij onderzoeken wat een koper zoekt in een woning. Deze zoeker wordt met goedkeuring  in ons speciaal ontwikkeld zoek systeem geplaatst. Wij matchen de meest geschikte zoekers met de woningen in ons bestand en brengen deze actief op de hoogte van ons nieuwe aanbod. Beter en gerichter verkopen kan niet! Uiteraard wordt uw woning ook gepubliceerd op de bekende woningsites als www.funda.nl, www.jaap.nl en www.huislijn.nl. Tevens zijn wij zeer actief op facebook.com en andere socialmedia kanalen en beschikken we over onze eigen woningapp. Onze eigen website is door de jarenlange zoekers-optimalisatie bekend bij een breed publiek.

 

2. Woningpresentatie

 

Een volledige woningpresentatie is het handelsmerk van Bos & Mulder. Naast het presenteren van de mooiste foto's, maken wij van uw woning een complete woningfilm bestaande uit een film van uw interieur en prachtige beelden buiten en vanuit de lucht. De kijker krijgt hierdoor een completer beeld van de woning en ervaart door de woningfilm de sfeer van uw huis. Dit verhoogt de kwaliteit van de kijker en draag bij aan een kwalitatief betere bezichtiging.  Met deze nieuwe wijze van presenteren hebben wij een aantoonbaar groter succes dan de reguliere. Met ons klantenintranet heeft u achter de schermen toegang tot de marketingcijfers van uw woning en kunt u gevoerde correspondentie met kandidaat kopers volgen. Zo heeft u altijd inzicht.

 

3. De beste verkoopkans

 

U wilt de beste verkoopkans met de beste strategie. Hier zijn een aantal zaken voor nodig: ervaring met de lokale markt, een uitgebreide marktanalyse en de breedste campagnemogelijkheden. Na het persoonlijk gesprek, ontvangt u van ons een adviesplan. Deze bespreken we met u en kiezen samen de meest kansrijke verkoopstrategie, toegespitst op uw wensen. De mogelijkheden zijn tegenwoordig ontelbaar en wij  lichten deze graag aan u toe. Op basis hiervan ontvangt u een eenvoudige en transparante offerte. Gaat u akkoord? Dan storten we ons volledig op de markt.

 

4. Organisatie en vakkundig

 

Onze makelaars zijn hoog opgeleid, ervaren,  juridisch en bouwkundig zeer goed onderlegd en beschikken over alle certificeringen en register inschrijvingen welke noodzakelijk zijn om goed te kunnen functioneren. Wij organiseren in samenspraak met u de bezichtigingen en leiden deze. Door de bouwkundige achtergrond wordt twijfel over gebreken snel weggehaald, wordt  inzicht gegeven in mogelijke aanpassingen, uitbreidingen en mogelijkheden welke in het geheel de koper een zekerder gevoel geeft over uw woning. Het minimaliseert tevens de kans op juridische aanspraken en geschillen nadat u uw woning heeft verkocht. Mocht u toch problemen krijgen van juridische aard met de koper, dan ondersteunen wij u en bemiddelen bij het geschil. Daar waar nodig zullen wij aanspraak maken op ons juridisch team voor een intensievere ondersteuning.

 

5. Onderhandeling en afronden

 

Onze makelaars zijn geboren onderhandelaars. Wij voeren voor u en in samenspraak met u de onderhandelingen en adviseren u over de te  volgen stappen om voor u het hoogst haalbare te realiseren. Tijdens de onderhandelingen komen diverse juridische aspecten aan het licht welke van groot belang kunnen zijn voor een correcte afwikkeling. Zodra de onderhandelingen ten einde zijn gekomen, worden de gemaakte afspraken vastgelegd in de koopovereenkomst. Wij dragen zorg voor het toevoegen van de juridisch verplichte bijlagen en volledige ondertekening,  om uw aansprakelijkheid zoveel mogelijk te beperken. De officiële documenten worden door ons naar de notaris verzonden en begeleiden het gehele traject tot en met het bezoek bij het gekozen notariskantoor.

 

Als verkoopmakelaar willen wij u graag helpen

 

Bent u voornemens om uw woning te verkopen en geïnteresseerd in Bos & Mulder als uw verkoop makelaar? Neem dan contact met ons op via e-mailadres info@bosenmulder.nl of bel: 0516-481717. Wij vertellen u graag, geheel vrijblijvend, alle mogelijkheden!

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring